goliat

Feliratkozás goliat hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 4 óra 22 perc

költöztetés olcsón

v, 04/29/2018 - 18:29

Költöztetés, lomtalanítás, irodaköltöztetés , bútorszállítás – nekünk nem probléma És Önnek sem, ha minket választ
nehéz bútor , páncélszekrény , zongora , mi elbírjuk. Hívhat lakáshoz, családi házhoz, irodához, telephelyre – bennünk garantáltan nem csalódik.
0-24-ig hívhatók vagyunk a 06309000205 telefonszámon. Állunk rendelkezésére a hét minden napján , gyorsan olcsón , az ország egész területén, sőt, még országhatárokon túl is.
Nincs hétvégi, éjjeli, emeleti, és egyéb rejtett díj. könnyen számítható áraink vannak.
mennyibe kerül a költöztetés?
https://koltoztetunk.com/araink/

Ránk bízhatja többek között:

a csomagolást,
a bútorok szét- és összeszerelését,
a lomtalanítást,
a rakodást,
a szállítást, akár zongora, pianínó, páncélszekrény vagy jacuzzi esetén is.

kérjen tanácsot! Csapatunk rendkívül barátságos és segítőkész. A megrendelt költöztetési szolgáltatást rutinos, összeszokott, megbízható csapat végzi, legyen szó bútorszállításról, mozgatásról.

link: költöztetés olcsónKép: 
Kategóriák: linkek

Szinker Srl fuvarozó cég

cs, 04/19/2018 - 13:35

A Szinker nemzetközi fuvarozással, áruszállítással foglalkozó vállalkozás már 25 éve. Több mint 30 modern kamion és teherautó szolgálja ki ügyfeleinket, 40 munkavállaló dolgozik nálunk hosszú ideje. A kamionos cégek között egyedülálló módon innovatív technológiák segítségével számítjuk ki az ideális útvonalat, rakodási helyszíneket és fuvardíjakat, így különösen kedvező árakat kínálunk ügyfeleinknek.

A vállalkozás megszerezte a szükséges ISO és egyéb nemzektözileg is elismert tanusítványokat is, így beszállítóként közre tudunk működni a legnagyobb ügyfelek, multinacionális cégek logisztikai feladataiban is. Nemzetközi szállítmányozás során mindig a biztonságot tartjuk szem előtt: mind az áru mind a közúti biztonság cégünk értékei közé tartozik.

Céges biztosításunk garantálja, hogy a legnagyobb értékű árukészletet is biztonságban tudja: nem történhet olyan esemény, amit követően Önnek kára keletkezhetne.

link: Szinker Nemzetközi FuvarozásKép: 
Kategóriák: linkek

Bevedo

h, 04/09/2018 - 13:31

Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést. Egyszerre több e-boltból világos dekorációt kapunk. A kategóriába tartozó termékek, bútorok, kerti gépek, főzés és kiegészítők kategóriában keresünk. Mindenki megtalálja a szükséges felszerelést.

link: BevedoKép: 
Kategóriák: linkek

Budapesti privát idegenvezető

v, 03/04/2018 - 19:33

Magyarország és azon belül is különösen Budapesten a turisták száma, így a privát idegenvezetés (Budapest private tour) egyre csak egyre növekszik, mindenféle szolgáltatásra így egyre nagyobb igény van. Sokan már temették az idegenvezetők szerepét holott minél több turista érkezik egy-egy országba vagy városba annál nagyobb igény mutatkozik az idegenvezetők iránt annak ellenére, hogy mindenkinél ott az okos kütyü amely térképen utcára lebontva megjeleníti az adott terület nevezetességeit. Sok mindenkinek ez nem elég egyedi történetekre kíváncsiak, érdeklődnek a helyi dolgok iránt, hogyan élnek a helyiek, milyen az útikönyvben nem elérhető érdekességek vannak a környéken. Ezeket a dolgokat még manapság is elég nehéz elérni internetes szolgáltatások által, holott ezen a téren rendkívüli fejlődés tapasztalható az online világban.

De mely dolgokat nem tudja az aki nem vesz igénybe Budapesten "private tour" szolgáltatást?

  • hova járnak a helyiek
  • milyen legendák és mendemondák ismertek
  • melyik a legjobb valóban helyi étterem
  • hol a legjobb ár/érték arányú az adott szolgáltatás?

Így van ez Szentendre és környékén is sokan érkeznek csak pár órára Budapestről a Dunakanyar gyöngyszemére Szentendrére amely sajátságos mediterrán hangulatával számos turistát azonnal rabul ejt, bár lépten-nyomon ott vannak az utcai árusok mindenféle csecsebecsével azonban egy-egy sikátorban elkalandozva akár órákra is el tudjuk felejteni a tömegturizmusra épített kereskedőket. Mert mint minden turistacsalogató helyszín így mára Szentendre is igencsak fertőzött ilyen téren: megvásárolható a matrjoska baba, orosz katonai kucsma és az ilyen olyan giccses edény is. Holott olyan érdekességekről, mint a szentendrei pincerendszerek, a Pestis-kereszt története vagy éppen a legújabb "látványosság" a mobilgát csak kevesen szereznek tudomást.

link: Szentendre tourKép: 
Kategóriák: linkek

Buborekfoci-budapest

v, 03/04/2018 - 16:25

A buborékfoci egy biztonságos extrém sport. A labda itt csak másodlagos szereppel bír, a központban az egymásnak csapódás és lökdösődés áll, természetesen mindvégig nevetés kíséretében. A játékosok a fejük búbjától egészen a térdükig egy hatalmas buborékban vannak, így ütközéskor senkinek nem esik baja. Ajánljuk szülinapi zsúrokra, csapatépítőkre, baráti társaságoknak baráti ütközésekhez.Igény szerint kitelepülünk az ország bármely részére, hogy eljuttassuk ezt a mókás focit mindenhova. Garantáltan átmozgatjuk az egész testet, beleértve a rekeszizmokat is. Milyen hasznos tulajdonságai vannak a buborékfocinak? Kiváló stresszoldó, bárki játszhatja 8 éves kortól, fejleszti a csapatszellemet, átmozgatja a testes
Az eszközöket mindig a játék kezdete előtt már előkészítjük. Buborékjainkat minden játék előtt és után kitakarítjuk.
Fontos számunkra a profi szolgáltatás nyújtása, ezért hamarosan új fizetési módokkal is bővítjük honlapunkat. Ti csak a játékot kell élvezzétek.

link: BuborékfociKép: 
Kategóriák: linkek