linkfal.hu

Feliratkozás linkfal.hu hírcsatorna csatornájára
katalógus linkgyűjtemény
Frissítve: 1 óra 21 perc

Szigetüzemű napelemes rendszer telepítés!

v, 04/08/2018 - 11:39
Termelj magadnak áramot a nap erejével! A szigetüzemű napelemes rendszer képes teljesen önfenntartó rendszerben működni. Jellemzően akkumulátorokban tárolja a napelemek által megtermelt elektromos energiát. Ezzel a megoldással például tanya, hajó, lakó autó vagy akár a saját otthonunk áramellátása is megoldható.
Kategóriák: linkek

magánóvoda Budapesten

cs, 03/22/2018 - 15:33

Budapest Újpest városrészében várja minden kedves szülőt és gyermeket az angol-magyar óvoda Budapesten. Egyedi programok és lehetőségek de mindenek előtt a középpontban mindig a gyermekek vannak. Fontos számunkra, hogy a gyermekek mindvégig gyerekek tudjanak maradni a tanulás pedig nálunk játék. Játszva tanítjuk meg gyermekét az angol nyelvre sőt mivel sok külföldi lurkó is jár hozzánk így a gyermekek egymást is megtanítják az angol nyelvre. Egy hely ahova nem leteszik a gyermekeket hanem folyamatos gondoskodás és felügyelet mellett új tanítjuk őket, hogy észre sem veszik a játék közben. Egyedi programok kirándulások és az ünnepek valódi megünneplése vár csemetéire legyen szó Mikulás ünnepségről, Karácsonyról vagy Húsvétról vagy akár bármelyik gyermek születésnapjáról. Ezek nálunk mindig különleges események.

Kategóriák: linkek

Gamer PC

sze, 03/21/2018 - 21:16

Eladó használt és új gamer számítógépek kedvező áron garanciával.

Kategóriák: linkek

Alkatreszweb.hu

sze, 03/14/2018 - 11:15
Indítómotorok - Generátorok - Kartergázcsövek - Vízcsövek - Turbó, intercooler csövek - Kulcsok,távirányítók - Xenon izzók - Légrugók - Ajtózárak
Kategóriák: linkek

Zen masszázs és csontkovács Győr

h, 03/12/2018 - 18:44
Talán most már tényleg előtt az ideje annak, hogy magadra is gondolj egy kicsit! A zen masszázs stúdióban elfeledheted a fárasztó és stresszben gazdag mindennapokat. Ha még nem jártál nálunk, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a holisztikus svéd masszázsunkat, ami lelkiekben és fizikailag is lendületbe hoz. Masszázs stúdiónkat Győr belvárosában megtalálod, kellemes kelet stílusban berendezve vár rád a masszázs típusok széles választéka. Parkolás ingyenes!
Kategóriák: linkek